Chisinau si Cramele de la Cricova

1-3 iunie 2018

Te aşteptăm la începutul verii într-o frumoasă călătorie alături de noi, la Chişinău, Moldova este la o aruncatură de baţ de partea estică si sudică a României.

ITINERARIU

Ora 5:45 întâlnire la Piata Victoriei din Bucureşti (150m de staţia de metrou). Ora 6 plecare spre Republica Moldova pe traseul: Bucureşti – Urziceni – Râmnicu Sărat – Buzău – Focşani – Bârlad – Huşi – Albiţa – Chişinău. Cazare în Chişinău.
O plimbare prin centrul orasului si pe mariile bulevarde pentru a vizita: Casa Memoriala Puskin – Catedrala Orthodoxa – Gradina Publica Stefan cel Mare.

Sambata vom face o excursie la CRICOVA – Oraşul subteran al Vinurilor, unul dintre cele mai vizitate obiective turistice din Republica Moldova. Beciurile complexului vinicol Cricova, unde se păstrează, la o temperatură constantă de 12-14°C, o colecţie impresionantă de milioane de litri de vinuri selecţionate, sunt un labirint de peste 60 de kilometri de străduţe subterane. Vizita în Cricova se face cu auto-trenuleţ şi pietonal însoţiţi de ghizi specializați la secţiile de maturare a vinurilor și de producere a vinului spumant, Colecţia Naţională de Vinuri, sălile de degustare etc. Opţional, după tur, degustare de vinuri şi cumpărături la magazinul complexului vinicol. Revenire în CHIŞINAU și tur de oraș cu ghid local (aprox. 3 ore): Universitatea, Arcul de Triumf, Catedrala, Tribunalul, Parlamentul etc. Timp liber în Chişinău pentru vizite şi cumpărături. Cazare în Chişinău.

Duminica, vom vizita Manastirea Capriana, cea mai veche manastire din Republica Moldova si ne vom intoarce spre Bucuresti, incarcati de istorie si bucurie dupa o asemenea calatorie

Pretul este 380 lei (transport, ghid, cazare si mic dejun).

Data limita pentru rezervare loc si avans 50% este 20 mai.

Pentru detalii si rezervari accesati sectiunea mesaje din pagina de facebook CalatoriaTa, site-ul http://www.calatoriata.com/ sau la nr. de tel. 0731636667