Sărbătorim moldoveneşte zilele Oraşului Chişinău

12-14 Octombrie 2018

Te aşteptăm la început de toamnă într-o frumoasă călătorie alături de noi, la Chişinău, 14 octombrie, Sărbătoarea oraşului

ITINERARIU

Ora 5:45 întâlnire la Piaţa Victoriei din Bucureşti (150m de staţia de metrou). Ora 6:00 plecare spre Republica Moldova pe traseul: Bucureşti – Focşani – Huşi – Albiţa – Chişinău. Cazare în Chişinău.
O plimbare prin centrul oraşului şi pe marile bulevarde pentru a vizita: Casa Memorială Pușkin – Catedrala Ortodoxă – Grădina Publică Ștefan cel Mare.

Sâmbătă vom face o excursie la CRICOVA – Oraşul subteran al Vinurilor, unul dintre cele mai vizitate obiective turistice din Republica Moldova. Beciurile complexului vinicol Cricova, unde se păstrează, la o temperatură constantă de 12-14°C, o colecţie impresionantă de milioane de litri de vinuri selecţionate, sunt un labirint de peste 60 de kilometri de străduţe subterane. Vizita în Cricova se face cu auto-trenuleţ şi pietonal însoţiţi de ghizi specializați la secţiile de maturare a vinurilor și de producere a vinului spumant, Colecţia Naţională de Vinuri, sălile de degustare etc. Opţional, după tur, degustare de vinuri şi cumpărături la magazinul complexului vinicol. Revenire în CHIŞINAU și tur de oraș cu ghid local (aprox. 3 ore): Universitatea, Arcul de Triumf, Catedrala, Tribunalul, Parlamentul etc. Timp liber în Chişinău pentru vizite şi cumpărături. Cazare în Chişinău.

Duminică vom participa la parada de sărbătoare a zilei oraşului, vom vizita Mănăstirea Capriana, cea mai veche mănăstire din Republica Moldova şi ne vom întoarce spre Bucureşti, încarcati de istorie şi bucurie după o asemenea călătorie.

Plecare din Piaţa Victoriei, 12 octombrie ora 6:00

Preţul este 380 lei (transport, ghid, cazare şi mic dejun) pentru grup de minim 45 persoane.
430 lei pentru grup de minim 20 persoane.

Pentru rezervare avans 50% până la 20 Septembrie.

Pentru detalii şi rezervări ne puteti contacta la numărul de telefon: 0731636667.