Ambalam o multime de lucruri de facut si de vazut intr-o vacanta unica si memorabila, unde calatoriile si experientele culturale dau adevaratul sens al vietii pentru care pretul nu are valoare.

Povestiri din ultimele calatorii
Urmareste-ne pe
GO UP
Cappadocia

Cappadocia

Capadocia

Capadocia! Țara coșurilor de zâne capricioase și formațiuni stâncoase deosebite. Venirea în Capadocia este aproape ca și cum ați vizita o altă planetă. Formele de relief sunt atât de unice încât este greu de crezut că există cu adevărat până când nu le veți vedea cu ochii vostri. Pentru 3 zile în Cappadocia, veți avea timpul perfect pentru a vizita și a parcurge o deosebită călătorie cu balonul.
Călătorim în Cappadocia, unul dintre cele mai fascinante locuri din lume. Peisaje fantastice ce îmbracă un magnific relief cu dune domoale sau creste înalte ascutite si tăioase, coloane sau ciuperci, pereti drepti de piatră sau forme sculpturale alb stralucitoare, galben aurii, aramii sau vineții dupa cum sunt atinse de razele soarelui. Toate compun un peisaj…aproape selenar.
Aici natura a jucat rolul artistului...soarele, ploaia, vântul , nisipul si curgerea necontenită a anilor au decupat in rocă moale platourile imense, văile și asa numitele hornuri ale zânelor care împanzesc întreaga regiunea cunoscută în vechime de ”Tara cailor frumoși”.
Veți avea ocazia să pașiți în așezări subterane surprinzatoare si misterioase, veți putea privi cum baloane colorate cad in ”ploaie” lină dinspre cer, cum oameni de o rară amabilitate vă indrumă către locuri unde veți putea savura in tihnă minunata cafea la nisip sau gusta un șuberek nemaiopomenit de bun.
Cand spunem Cappadocia spunem altă lume! Pare că nu are nimic pământesc în ea, că timpul a stat în loc și că e ruptă de realitatatea și haosul din afara granițelor. Haideti s-o vizităm!

Detalii călătorie:

Preț călătorie – 300 Euro și include:

– Cazare 3 nopti cu mic dejun inclus în camere duble (2-5 octombrie)
– Bilet de avion: Bucuresti Otopeni – Istanbul (escală) – Cappadocia

cu retur Cappadocia – Istanbul – Bucuresti Otopeni

-Taxele de aeroport
– Taxă oraș
– Însoțitor de grup

***opțional, se poate prelungi vacanta cu 2 nopti în Istanbul, pentru un pret extra de 100 Euro

***excursile opționale se pot realiza pentru un cost suplimentar de 50 Euro/persoană

 

Prețul nu include:

  • Zbor cu balonul –
  • Excursiile opționale – costul total pentru tot circuitul este de 50 euro/ persoană in care sunt incluse și taxele de intrare de la obiectivele turistice
  • Asigurare medicală
Deschide whatsapp
Ai nevoie de ajutor?